Hotel i restauracja

Znajdujemy się w odległości 5minut od Międzynarodowego Portu Lotniczego

w Balicach oraz 7 minut

do centrum Krakowa.

 

TEL.: +48 885 550 086

 

 

Hotel Vinci

ul. Kasztanowa 25

32-085 Modlniczka

NIP: 679 204 9900

  • W standardzie

    Na powitanie lampka wina musującego

    Chleb i sól dla Nowożeńców

     

    Zimna płyta jest uzupełniana na bieżąco

    według potrzeb gości

    DLA PARY MŁODEJ POKÓJ GRATIS !

     

    DZIECI DO LAT 2 GRATIS! POWYŻEJ TJ.DO LAT 8 - POŁOWA CENY

     

  • Oferta 1 - 190 zł

    Zupa

    Rosół z makaronem

     

    Danie główne

    Karczek na sosie pieczeniowym,

    kluski śląskie , zestaw surówek

     

    Deser

    Lody z owocami i bita śmietaną

     

    I Danie ciepłe

    Szaszłyk drobiowy, ćwiartki ziemniaczane,

    sałatka z kapusty pekińskiej

     

    II Danie ciepłe

    Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, buraczki

     

    III Danie ciepłe

    Strogonow

     

    Zimna płyta

    półmiski zimnych mięs i wędlin

    śledzie w śmietanie

    śledzie w oleju

    galaretki drobiowe

    sałatka jarzynowa

    sałatka z kurczakiem

    jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem

    pikle

    oraz owoce sezonowe

     

    Napoje

    Kawa, herbata,soki

    woda mineralna gazowana/niegazowana

    bez ograniczeń

     

  • Oferta 2 - 210 zł

    Zakąska

    Marynowany filet drobiowy z grzanką ziołowo czosnkową na sałacie lodowej

    lub

    Tatar z łososia wędzonego na grzance i sałacie lodowej

     

    Zupa

    Rosół z makaronem

    lub

    Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym

     

    Danie główne

    Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, zestaw surówek

     

    Deser

    Lody z owocami i bita śmietaną Panna – Cotta: w sosie zielonym (kiwi), w sosie czerwonym (wiśnia), w sosie czerwonym (malina)

     

     

    I Danie ciepłe

    Kolorowa roladka z indyka, ziemniaki, sałatka pekińska

     

    II Danie ciepłe

    Udziec wieprzowy z kością marynowany po staropolsku

    z ziemniakami pieczonymi  i kapustą zasmażaną

    serwowany z pochodniami przez szefa kuchni na sali przy gościach

     

    III Danie ciepłe

    Pieczeń z karczku, kluski śląskie, buraczki

     

    IV Danie ciepłe

    Barszcz z krokietem lub pasztecikiem

     

    Napoje

    Kawa, herbata,soki

    woda mineralna gazowana/niegazowana w szkle

    bez ograniczeń

     

    Zimna płyta

    Półmiski zimnych mięs i wędlin pieczonych przez szefa kuchni

    Sery żółte i pleśniowe serwowane na deskach

    Śledzie w śmietanie

    Śledzie w oleju

    Galaretki drobiowe

    Sałatka jarzynowa

    Sałatka z kurczakiem

    Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem

    Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, ogórki )

    Pieczone podudzia podane na półmiskach

    Pieczywo

    Oraz owoce sezonowe

     

  • Oferta 3 - 250 zł

    Na powitanie lampka wina musującego z wisienką kandyzowaną lub maliną dla wszystkich gości

    Chleb i sól dla Nowożeńców

     

    Zakąska

    Tatar z łososia na grzance z sałatką lodową

    Lub

    Wachlarz z polędwiczki wieprzowej dekorowany sosem balsamicznym

     

    Zupa

    Rosół z makaronem

    lub

    Krem borowikowy w chrupiącym chlebie

     

    Danie główne

    Roladka z polędwicy wołowej, ziemniaki, zestaw surówek

     

    Deser

    Panna-Cotta w sosie zielonym ( kiwi), w sosie czerwonym (wiśnia), w sosie czerwonym ( malina)

    lub

    gruszka marynowana w grzańcu z gałką lodów, sosem czekoladowym i bitą śmietaną

     

     

    I Danie ciepłe

    Schab faszerowany, dufinki, sałatka z pomidorów w śmietanie

     

    II Danie ciepłe

    Szaszłyk drobiowy-wieprzowy, ziemniaki pieczone, sałatka pekińska

     

    III Danie ciepłe

    Schab z grilla na podgrzybkach w śmietanie, ziemniaki, buraczki

     

    IV Danie ciepłe

    Strogonow lub

    Barszcz czerwony z krokietem

     

    Napoje

    Kawa, herbata,dwa rodzaje soków

    woda mineralna gazowana/niegazowana w szkle

    bez ograniczeń

     

     

    Wódka 0,5l bez ograniczeń

     

     

    Zimna płyta

    Półmiski zimnych mięs i wędlin pieczonych przez szefa kuchni

    Sery żółte i pleśniowe serwowane na deskach

    Śledzie w śmietanie

    Śledzie w oleju

    Galaretki drobiowe

    Sałatka jarzynowa

    Sałatka grecka

    Sałatka z kurczakiem

    Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem

    Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, ogórki )

    Ser mozarella z pomidorami

    Chleb wiejski

    Oraz owoce sezonowe