-
W standardzie
Na powitanie lampka wina musującego
Chleb i sól dla Nowożeńców
Zimna płyta jest uzupełniana na bieżąco
według potrzeb gości
DLA PARY MŁODEJ POKÓJ GRATIS !
DZIECI DO LAT 2 GRATIS! POWYŻEJ TJ.DO LAT 8 - POŁOWA CENY
-
Oferta 1
Zakąska
Marynowany filet drobiowy z grzanką ziołowo czosnkową na sałacie lodowej
lub
Tatar z łososia wędzonego na grzance i sałacie lodowej
Zupa
Rosół z makaronem
lub
Krem brokułowy z groszkiem ptysiowym
Danie główne
Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, zestaw surówek
Deser
Lody z owocami i bita śmietaną Panna – Cotta: w sosie zielonym (kiwi), w sosie czerwonym (wiśnia), w sosie czerwonym (malina)
I Danie ciepłe
Kolorowa roladka z indyka, ziemniaki, sałatka pekińska
II Danie ciepłe
Udziec wieprzowy z kością marynowany po staropolsku
z ziemniakami pieczonymi i kapustą zasmażaną
serwowany z pochodniami przez szefa kuchni na sali przy gościach
III Danie ciepłe
Pieczeń z karczku, kluski śląskie, buraczki
IV Danie ciepłe
Barszcz z krokietem lub pasztecikiem
Napoje
Kawa, herbata,soki
woda mineralna gazowana/niegazowana w szkle
bez ograniczeń
Zimna płyta
Półmiski zimnych mięs i wędlin pieczonych przez szefa kuchni
Sery żółte i pleśniowe serwowane na deskach
Śledzie w śmietanie
Śledzie w oleju
Galaretki drobiowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka z kurczakiem
Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem
Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, ogórki )
Pieczone podudzia podane na półmiskach
Pieczywo
Oraz owoce sezonowe
-
Oferta 2
Na powitanie lampka wina musującego z wisienką kandyzowaną lub maliną dla wszystkich gości
Chleb i sól dla Nowożeńców
Zakąska
Tatar z łososia na grzance z sałatką lodową
Lub
Wachlarz z polędwiczki wieprzowej dekorowany sosem balsamicznym
Zupa
Rosół z makaronem
lub
Krem borowikowy w chrupiącym chlebie
Danie główne
Roladka z polędwicy wołowej, ziemniaki, zestaw surówek
Deser
Panna-Cotta w sosie zielonym ( kiwi), w sosie czerwonym (wiśnia), w sosie czerwonym ( malina)
lub
gruszka marynowana w grzańcu z gałką lodów, sosem czekoladowym i bitą śmietaną
I Danie ciepłe
Schab faszerowany, dufinki, sałatka z pomidorów w śmietanie
II Danie ciepłe
Szaszłyk drobiowy-wieprzowy, ziemniaki pieczone, sałatka pekińska
III Danie ciepłe
Schab z grilla na podgrzybkach w śmietanie, ziemniaki, buraczki
IV Danie ciepłe
Strogonow lub
Barszcz czerwony z krokietem
Napoje
Kawa, herbata,dwa rodzaje soków
woda mineralna gazowana/niegazowana w szkle
bez ograniczeń
Wódka 0,5l bez ograniczeń
Zimna płyta
Półmiski zimnych mięs i wędlin pieczonych przez szefa kuchni
Sery żółte i pleśniowe serwowane na deskach
Śledzie w śmietanie
Śledzie w oleju
Galaretki drobiowe
Sałatka jarzynowa
Sałatka grecka
Sałatka z kurczakiem
Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem
Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, ogórki )
Ser mozarella z pomidorami
Chleb wiejski
Oraz owoce sezonowe