Na powitanie lampka wina musującego
Zupa
Rosół z makaronem lub krem cebulowy z grzankami
Danie główne
Roladka ze schabu zawijana z szynką , serem i pieczarkami w sosie myśliwskim,ziemniaki,zestaw surówek lub kotlet de volaille z masłem i żółtym serem ,ziemniaki,zestaw surówek
Deser
Puchar lodów z owocami i bitą śmietaną lub Panna Cotta
Danie gorące
Szaszłyk drobiowy na wysepce z ryżu ,sałatka pekińska lub kolorowe roladki ze szpinakiem ,ćwiartki ziemniaczane,sałatka z czerwonej kapusty
II Danie ciepłe
Żurek z białą kiełbasą i grzybami podany w czarce chlebowej lub barszcze czerwony z krokietem
Zimna płyta
Półmiski mięs i wędlin, Deski serów, Rolmopsy w śmietanie, Galaretki drobiowe, Smalczyk,Sałatka jarzynowa, Sałatka z grillowanym kurczakiem, Jajka faszerowane,Słone paluszki, Chipsy, Orzeszki słone,Owoce na paterach,Pieczywo
Napoje
Kawa ,herbata , woda mineralna nie gazowana, sok pomarańczowy , sok jabłkowy
Bez ograniczeń !
Napoje gazowane: coca-cola,7up,Fanta 0,2l
Ciasta: – 5 rodzajów na porcje
(sernik,szarlotka,ciasto tortowe,babeczka,makowiec)