Rezerwacja

Data przyjazdu
Liczba nocy
Liczba os贸b

WESELA

Wesele 2016 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 170 z艂
Na powitanie lampka szampana
Chleb i s贸l dla Nowo偶e艅c贸w
Zupa :
Ros贸艂 z makaronem
Danie g艂贸wne :
Karczek na sosie pieczeniowym,
Kluski 艣l膮skie , zestaw sur贸wek
Deser :
Lody z owocami i bita 艣mietan膮
I Danie ciep艂e :
Szasz艂yk drobiowy, 膰wiartki ziemniaczane,
Sa艂atka z kapusty peki艅skiej
II Danie ciep艂e :
Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, buraczki
III Danie ciep艂e :
Strogonow
Zimna p艂yta:
o p贸艂miski zimnych mi臋s i w臋dlin
o 艣ledzie w 艣mietanie
o 艣ledzie w oleju
o galaretki drobiowe
o sa艂atka jarzynowa
o sa艂atka z kurczakiem
o jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem
o pikle
o oraz owoce sezonowe
Napoje :
Kawa rozpuszczalna, herbata,
2 rodzaje sok贸w (pomara艅czowy, jab艂kowy,)
woda mineralna nie gazowana w dzbankach
bez ogranicze艅
Pepsi, 7up, mineralna w szkle 0,2l 聽- 3z艂/szt.
Wesele 2016 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 190 z艂
Na powitanie lampka szampana
Chleb i s贸l dla Nowo偶e艅c贸w
Zak膮ska:
Marynowany filet drobiowy z grzank膮 zio艂owo czosnkow膮 na sa艂acie lodowej
lub
Tatar z 艂ososia w臋dzonego na grzance i sa艂acie lodowej
Zupa :
Ros贸艂 z makaronem
lub
Krem broku艂owy z groszkiem ptysiowym
Danie g艂贸wne :
Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, zestaw sur贸wek
Deser :
Lody z owocami i bita 艣mietan膮 Panna 鈥 Cotta:
o w sosie zielonym (kiwi)
o w sosie czerwonym (wi艣nia)
o w sosie czerwonym (malina)
I Danie ciep艂e :
Kolorowa roladka z indyka, ziemniaki, sa艂atka peki艅ska
II Danie ciep艂e :
Udziec wieprzowy z ko艣ci膮 marynowany po staropolsku
z ziemniakami pieczonymi 聽i kapust膮 zasma偶an膮
serwowany z pochodniami przez szefa kuchni na sali przy go艣ciach
III Danie ciep艂e :
Piecze艅 z karczku, kluski 艣l膮skie, buraczki
IV Danie ciep艂e :
Barszcz z krokietem lub pasztecikiem
Napoje :
Kawa rozpuszczalna, herbata,
2 rodzaje sok贸w w dzbankach
woda mineralna nie gazowana w dzbankach
bez ogranicze艅
Pepsi, 7up, mineralna w szkle 0,2l 聽- 3z艂/szt.
Zimna p艂yta :
P贸艂miski zimnych mi臋s i w臋dlin pieczonych przez szefa kuchni
Sery 偶贸艂te i ple艣niowe serwowane na deskach
艢ledzie w 艣mietanie
艢ledzie w oleju
Galaretki drobiowe
Sa艂atka jarzynowa
Sa艂atka z kurczakiem
Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem
Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, og贸rki )
Pieczone podudzia podane na p贸艂miskach
Pieczywo
Oraz owoce sezonowe
Zimna p艂yta jest uzupe艂niana na bie偶膮co
wed艂ug potrzeb go艣ci
Wesele 2016 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 230 z艂
Na powitanie lampka szampana z wisienk膮 kandyzowan膮
Lub malin膮 dla wszystkich go艣ci
Chleb i s贸l dla Nowo偶e艅c贸w
Zak膮ska:
Tatar z 艂ososia na grzance z sa艂atk膮 lodow膮
Lub
Wachlarz z pol臋dwiczki wieprzowej dekorowany sosem balsamicznym
Zupa :
Ros贸艂 z makaronem
lub
Krem borowikowy w chrupi膮cym chlebie
Danie g艂贸wne :
Roladka z pol臋dwicy wo艂owej, ziemniaki, zestaw sur贸wek
Deser :
Panna-Cotta :
w sosie zielonym ( kiwi)
w sosie czerwonym (wi艣nia)
w sosie czerwonym ( malina)
lub
gruszka marynowana w grza艅cu z ga艂k膮 lod贸w, sosem czekoladowym i bit膮 艣mietan膮
I Danie ciep艂e :
Schab faszerowany, dufinki, sa艂atka z pomidor贸w w 艣mietanie
II Danie ciep艂e :
Szasz艂yk drobiowy-wieprzowy, ziemniaki pieczone, sa艂atka peki艅ska
III Danie ciep艂e :
Schab z grilla na podgrzybkach w 艣mietanie, ziemniaki, buraczki
IV Danie ciep艂e :
Strogonow
IV Danie ciep艂e :
Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem
Napoje :
Kawa rozpuszczalna, herbata,
3 rodzaje sok贸w (pomara艅czowy, jab艂kowy, porzeczkowy),
woda mineralna nie gazowana w dzbankach
bez ogranicze艅
Pepsi, 7up, mineralna w szkle 0,2l 3z艂/szt.
W贸dka 0,5l bez ogranicze艅
Zimna p艂yta :
P贸艂miski zimnych mi臋s i w臋dlin pieczonych przez szefa kuchni
Sery 偶贸艂te i ple艣niowe serwowane na deskach
艢ledzie w 艣mietanie
艢ledzie w oleju
Galaretki drobiowe
Sa艂atka jarzynowa
Sa艂atka grecka
Sa艂atka z kurczakiem
Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem
Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, og贸rki )
Pieczone podudzia podane na p贸艂miskach
Ser mozarella z pomidorami
艁oso艣 marynowany
Oraz owoce sezonowe
Zimna p艂yta jest uzupe艂niana na bie偶膮co
wed艂ug potrzeb go艣ci
St贸艂 wiejski :
Kie艂basa swojska
Salcesony
Kaszanka
Boczki
Szynki wiejskie w臋dzone
Pasztet pieczony
Smalec w kamionkach
Og贸rki kwaszone w kamionkach
Siwucha w bary艂kach
Chleb wiejski
Pieczone podudzia i skrzyde艂ka
W臋dzone golonka w galarecie
Sos chrzanowy i czosnkowy

Wesele 2017 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽190 z艂


Na powitanie lampka szampana


Chleb i s贸l dla Nowo偶e艅c贸w

Zupa :

Ros贸艂 z makaronem

Danie g艂贸wne :

Karczek na sosie pieczeniowym,

kluski 艣l膮skie , zestaw sur贸wek

Deser :

Lody z owocami i bita 艣mietan膮

I Danie ciep艂e :

Szasz艂yk drobiowy, 膰wiartki ziemniaczane,

sa艂atka z kapusty peki艅skiej

II Danie ciep艂e :

Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, buraczki


III Danie ciep艂e :

Strogonow


Zimna p艂yta:

  • p贸艂miski zimnych mi臋s i w臋dlin
  • 艣ledzie w 艣mietanie
  • 艣ledzie w oleju
  • galaretki drobiowe
  • sa艂atka jarzynowa
  • sa艂atka z kurczakiem
  • jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem
  • pikle
  • oraz owoce sezonowe

Napoje :

Kawa rozpuszczalna, herbata,

2 rodzaje sok贸w (pomara艅czowy, jab艂kowy,)

woda mineralna nie gazowana w dzbankach

bez ogranicze艅

Pepsi, 7up, mineralna w szkle 0,2l 聽- 3z艂/szt.



Wesele 2017 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽210 z艂



Na powitanie lampka szampana


Chleb i s贸l dla Nowo偶e艅c贸w



Zak膮ska:

Marynowany filet drobiowy z grzank膮 zio艂owo czosnkow膮 na sa艂acie lodowej

lub

Tatar z 艂ososia w臋dzonego na grzance i sa艂acie lodowej


Zupa :

Ros贸艂 z makaronem

lub

Krem broku艂owy z groszkiem ptysiowym



Danie g艂贸wne :

Schab faszerowany w sosie, ziemniaki, zestaw sur贸wek

Deser :

Lody z owocami i bita 艣mietan膮 Panna 鈥 Cotta:

w sosie zielonym (kiwi)

w sosie czerwonym (wi艣nia)

w sosie czerwonym (malina)


I Danie ciep艂e :

Kolorowa roladka z indyka, ziemniaki, sa艂atka peki艅ska

II Danie ciep艂e :

Udziec wieprzowy z ko艣ci膮 marynowany po staropolsku

z ziemniakami pieczonymi 聽i kapust膮 zasma偶an膮

serwowany z pochodniami przez szefa kuchni na sali przy go艣ciach

III Danie ciep艂e :

Piecze艅 z karczku, kluski 艣l膮skie, buraczki

IV Danie ciep艂e :

Barszcz z krokietem lub pasztecikiem

Napoje :

Kawa rozpuszczalna, herbata,

2 rodzaje sok贸w w dzbankach

woda mineralna nie gazowana w dzbankach

bez ogranicze艅



Pepsi, 7up, mineralna w szkle 0,2l 聽- 3z艂/szt.


Zimna p艂yta :

P贸艂miski zimnych mi臋s i w臋dlin pieczonych przez szefa kuchni


Sery 偶贸艂te i ple艣niowe serwowane na deskach


艢ledzie w 艣mietanie


艢ledzie w oleju


Galaretki drobiowe


Sa艂atka jarzynowa


Sa艂atka z kurczakiem


Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem


Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, og贸rki )


Pieczone podudzia podane na p贸艂miskach


Pieczywo


Oraz owoce sezonowe


Zimna p艂yta jest uzupe艂niana na bie偶膮co

wed艂ug potrzeb go艣ci



Wesele 2017 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽260z艂


Na powitanie lampka szampana z wisienk膮 kandyzowan膮

Lub malin膮 dla wszystkich go艣ci


Chleb i s贸l dla Nowo偶e艅c贸w


Zak膮ska:

Tatar z 艂ososia na grzance z sa艂atk膮 lodow膮

Lub

Wachlarz z pol臋dwiczki wieprzowej dekorowany sosem balsamicznym

Zupa :

Ros贸艂 z makaronem

lub

Krem borowikowy w chrupi膮cym chlebie

Danie g艂贸wne :

Roladka z pol臋dwicy wo艂owej, ziemniaki, zestaw sur贸wek


Deser :

Panna-Cotta :

w sosie zielonym ( kiwi)

w sosie czerwonym (wi艣nia)

w sosie czerwonym ( malina)


lub

gruszka marynowana w grza艅cu z ga艂k膮 lod贸w, sosem czekoladowym i bit膮 艣mietan膮



I Danie ciep艂e :

Schab faszerowany, dufinki, sa艂atka z pomidor贸w w 艣mietanie


II Danie ciep艂e :

Szasz艂yk drobiowy-wieprzowy, ziemniaki pieczone, sa艂atka peki艅ska


III Danie ciep艂e :

Schab z grilla na podgrzybkach w 艣mietanie, ziemniaki, buraczki


IV Danie ciep艂e :

Strogonow


IV Danie ciep艂e :

Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem

Napoje :

Kawa rozpuszczalna, herbata,

3 rodzaje sok贸w (pomara艅czowy, jab艂kowy, porzeczkowy),

woda mineralna nie gazowana w dzbankach

bez ogranicze艅


Pepsi, 7up, mineralna w szkle 0,2l 3z艂/szt.


W贸dka 0,5l bez ogranicze艅

Zimna p艂yta :


P贸艂miski zimnych mi臋s i w臋dlin pieczonych przez szefa kuchni

Sery 偶贸艂te i ple艣niowe serwowane na deskach

艢ledzie w 艣mietanie

艢ledzie w oleju

Galaretki drobiowe

Sa艂atka jarzynowa

Sa艂atka grecka

Sa艂atka z kurczakiem

Jajka faszerowane lub z majonezem i groszkiem

Pikle w salaterkach ( papryka, pieczarki, og贸rki )

Pieczone podudzia podane na p贸艂miskach

Ser mozarella z pomidorami

艁oso艣 marynowany

Oraz owoce sezonowe



Zimna p艂yta jest uzupe艂niana na bie偶膮co

wed艂ug potrzeb go艣ci



St贸艂 wiejski :

Kie艂basa swojska

Salcesony

Kaszanka

Boczki

Szynki wiejskie w臋dzone

Pasztet pieczony

Smalec w kamionkach

Og贸rki kwaszone w kamionkach

Siwucha w bary艂kach

Chleb wiejski

Pieczone podudzia i skrzyde艂ka

W臋dzone golonka w galarecie

Sos chrzanowy i czosnkowy


DZIECI DO LAT 3 GRATIS! POWY呕EJ TJ.DO LAT 12 - PO艁OWA CENY