Rezerwacja

Data przyjazdu
Liczba nocy
Liczba osób

WIGILIA DLA FIRM

MENU DO WYBORU

 

ZAKĄSKA:

 

  • tatar z łososia wędzonego na sałacie lodowej z grzankami

  • kluski z makiem

 

ZUPA:

 

  • barszcz czerwony z uszkami

  • zupa grzybowa z łazankami

  • żurek na prawdziwkach

 

DANIE GŁÓWNE:

 

  • karp panierowany, ćwikła z chrzanem, pieczywo

  • filet z morszczuka, ziemniaki,surówka

  • łazanki z kapustą i grzybami lub pierogi z kapusta i grzybami

 

 

 

DESER:

 

  • lody

  • szarlotka

  • sernik

  • panna – cotta

     

 

NA STOŁACH:

 

  • kompot z suszonych owoców

  • dwa rodzaje soków w dzbankach

  • woda mineralna nie gazowana

  • opłatki na sianku

 

Kawa , herbata – bez ograniczeń