Rezerwacja

Data przyjazdu
Liczba nocy
Liczba os├│b

WIGILIA DLA FIRM

MENU DO WYBORU

 

ZAK─äSKA:

 

  • tatar z ┼éososia w─Ödzonego na sa┼éacie lodowej z grzankami

  • piero┼╝ki z kapust─ů i grzybami podsma┼╝ane

  • kluski z makiem

 

ZUPA:

 

  • barszcz czerwony z uszkami

  • zupa grzybowa z ┼éazankami

  • ┼╝urek na prawdziwkach

 

DANIE GŁÓWNE:

 

  • karp panierowany, ─çwik┼éa z chrzanem, pieczywo

  • filet z morszczuka, ziemniaki,sur├│wka

  • ┼éazanki z kapust─ů i grzybami lub pierogi z kapusta i grzybami

 

 

 

DESER:

 

  • lody

  • szarlotka

  • sernik

  • panna ÔÇô cotta

     

 

NA STOŁACH:

 

  • kompot z suszonych owoc├│w

  • dwa rodzaje sok├│w w dzbankach

  • woda mineralna nie gazowana

  • op┼éatki na sianku

 

Kawa rozpuszczalna, herbata ÔÇô bez ogranicze┼ä